Hyppää sisältöön

Valtionhallinnon videoneuvottelupalvelu uudistuu

Julkaisuajankohta 10.6.2021 14.02
Tiedote
Kuvituskuva videoneuvottelulaitteesta

Uudistukseen liittyen on julkaistu hankintailmoitus 9.6.2021. Suunta on kohti SaaS-mallilla tuotettua kokonaispalvelua.

Valtori on uudistamassa valtionhallinnolle tuotettavia videoneuvottelupalveluita. Tavoitteena on siirtyä oman videoninfran kautta tuotettavasta videoneuvottelupalvelusta Software as a Service (SaaS) -mallilla tuotettuun palveluun. Samalla haetaan uutta tapaa toimia: kokonaisuus on tarkoitus hankkia Valtorille palveluna avaimet käteen -periaatteella. Kyseessä oleva hankinta koskee Valtorin TORI-liiketoiminnan videoneuvottelupalvelua. Turvallisuusverkon videoneuvottelupalvelu jatkuu omana kokonaisuutenaan, kuten tähänkin asti.

Hankintailmoitus on julkaistu julkisten hankintojen Hilma-palvelussa 9.6.2021. Hankintamenettelynä toimii kilpailullinen neuvottelumenettely. Seuraavaksi odotellaan mahdollisia palveluntarjoajien lisätietokysymyksiä ja tutustutaan osallistumishakemuksiin. Varsinaisiin neuvotteluihin palvelutoimittajien kanssa päästään kesälomien jälkeen. Uuden palvelun suunnitteluun osallistuvat myös Valtorin asiakasorganisaatioiden edustajat syksyn aikana järjestettävissä työpajoissa. Hankintakokonaisuus on tarkoitus saada päätökseen 2022 alkupuolella.

Kehittäminen Tiedote videoneuvottelut

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun