Hyppää sisältöön

Valtionhallinnon testausjärjestelmän toimittajaksi Siili Solutions Oyj:n ja Meliora Oy:n ryhmittymä

Valtori
19.1.2018 9.00
Uutinen

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on valinnut valtionhallinnon organisaatioiden testauksen hallintavälineen toimittajaksi Siili Solutions Oyj:n ja Meliora Oy:n ryhmittymän.

Valtori sekä Siili Solutions ja Meliora allekirjoittivat tammikuussa 2018 sopimuksen yhteisen testauksen hallintavälineen hankinnasta Valtorin asiakkaiden käyttöön. Sopimusta edelsi Valtorin toteuttama kilpailutus, jonka tuloksena Siili ja Meliora valittiin järjestelmän toimittajaksi. Kilpailun voittanut järjestelmä on Meliora Oy:n rakentama Meliora Testlab.

Valtorin asiakkaat voivat käyttää Valtorin ylläpitämää testausjärjestelmää esimerkiksi omien järjestelmiensä testaukseen ja testausmenetelmiensä kehittämiseen. Valtori vastaa yhdessä toimittajien kanssa järjestelmän toiminnasta ja elinkaaresta.

”Olemme Melioran kanssa erittäin tyytyväisiä, että pääsemme yhdessä Valtorin kanssa tarjoamaan eri organisaatioille tukea järjestelmien testaamiseen. Pyrimme omalta osalta kehittämään yhdessä organisaatioiden kanssa testausmenetelmiä niin, että ne tukevat mahdollisimman hyvin organisaatioiden kehitystyötä.” toteaa Paavo Koskelin, Siili Solutions Oyj:stä.

Lisätietoja

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

kilpailutuksesta vastannut projektipäällikkö Marjut Niemi
marjut.niemi[a]valtori.fi
p. +358 295 505 631

ja

tuotepäällikkö Antti Närhinsalo
antti.narhinsalo[a]valtori.fi
p. +358 295 504 259

Siili Solutions Oyj

Business Unit Director Paavo Koskelin
paavo.koskelin[a]siili.com
p. +358 40 485 0180