Hyppää sisältöön

Valtionhallinnon Sharepoint-kumppaniksi valittu Visma Consulting

Valtori
Julkaisuajankohta 27.5.2016 9.00
Uutinen

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on valinnut Visma Consulting Oy:n valtionhallinnon Sharepoint ratkaisukehitys- ja ylläpitokumppaniksi vuosille 2016–2020. Sopimus kilpailutettiin Hansel IT konsultointi 2015-2019 -puitesopimuksen kautta ja sen arvioitu arvo on 4-8 miljoonaa euroa. Hankkeen asiantuntijat ja kehitystiimit toimittaa Digital Illustrated Finland Oy, joka on osa Visman Suomen konsultointiorganisaatiota.

”Valtori haluaa tarjota asiakkailleen moderneja sähköisen asioinnin ja sosiaalisen median palveluita päivittäisen työn tehostamiseen. Nyt kilpailutettu kokonaisuus mahdollistaa ketterän ja tehokkaan mallin toteuttaa Sharepoint-pohjaisia ratkaisuja valtionhallinnon organisaatioille”, kommentoi Projekti- ja asiantuntijapalvelujen tulosalueen päällikkö Tuomo Kouhia Valtorista.

”Visma Consultigilla on vahva kokemus Sharepoint ja O365 hankkeista suomalaisissa suuryrityksissä ja julkisella sektorilla. Sopimuksen myötä pystymme tarjoamaan osaamisemme paljon laajemmin valtionhallinnon käyttöön ja olemaan sitä kautta edistämässä Suomen julkisen sektorin digitalisoitumista”, kommentoi Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg.

Lisätietoja

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
Tulosalueen päällikkö Tuomo Kouhia
p. 040 563 2871
tuomo.kouhia[at]valtori.fi

Visma Consulting Oy
Toimitusjohtaja Petri Lillberg
p. 040 577 7014
petri.lillberg[at]visma.com

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun