Hyppää sisältöön

Valtion uusi yhteystietohakemistopalvelu avattu

Valtori
12.1.2015 9.30
Uutinen

Valtionhallinnon organisaatioiden ja virkamiesten yhteystietoja voi nyt hakea uudesta verkkopalvelusta, Valtion yhteystietohakemistosta.

Palvelu on julkaistu osoitteessa https://yhteystietohakemisto.valtori.fi/.

Uuden yhteystietopalvelun tarkoituksena on helpottaa kansalaisten ja virastojen tiedonhakua ja lisätä hallinnon avoimuutta kansalaisille. Palvelusta löytyvät kaikki ne virastojen ja virkamiesten yhteystiedot, jotka kansalainen saa tällä hetkellä puhelimitse valtion yhteisen puhelunvälityksen kautta.

Jokainen virasto vastaa yhteystietojensa näkyvyydestä, rajauksista ja oikeellisuudesta itsenäisesti Yhteystietojen päivitystyö uuteen palveluun on palvelua käyttävissä valtionhallinnon organisaatioissa vielä osin kesken ja valmistuu alkuvuodesta.   

Uuden yhteystietohakemiston tuottaa Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori. Palvelu on perustettu Elisan tuottaman valtion yhteisen puheratkaisun yhteyteen ja se korvasi 1.1.2015 alkaen julkishallinnon yhteyshakemisto Julhan (www.julha.fi).

Valtion yhteystietohakemisto tulee sisältämään laajemmin valtionhallinnon organisaatioiden yhteystietoja kuin aikaisempi Julha-palvelu. Tietojen määrä kasvaa sitä mukaa, kun valtionhallinnon organisaatiot siirtyvät Valtion yhteisen puheratkaisun käyttäjiksi tulevina vuosina.

Lisätietoja

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

yhteystietohakemisto[at]valtori.fi