Hyppää sisältöön

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori hakee vakituista toimitusjohtajaa

Valtori
Julkaisuajankohta 27.5.2014 16.25
Uutinen

Etsimme yhteiskunnallisesti merkittävälle ja vaikuttavalle näköalapaikalle palvelukeskuksen vetäjäksi Jyväskylään

TOIMITUSJOHTAJAA

Työavain 300-211-14

Toivomme työtaustasi tukevan uuden toiminnan rakentamista, verkottumista ja aivan uudenlaista palveluliiketoimintaa valtionhallinnon ict-palvelujen alueella. Osaat nykyaikaisen johtamisen ja saat ihmiset innostumaan uudesta ja kehittä­misestä. Johdat ihmisten kautta.

Valtorin toimitusjohtajan tehtävistä on säädetty laissa 1226/2013. Parhaat edelly­tykset tehtävien menestykselliselle hoitamiselle antavat ylempi korkeakoulututkinto, tehtävän edellyttämä monipuolinen kokemus sekä käytännössä osoitettu menestyksekäs palvelukeskuksen tai vastaavan palveluliiketoiminnan johtamistaito ja johtamiskokemus. Tehtävät edellyttävät lisäksi vähintään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa.

Virkaan nimitettäväksi ehdotettavasta henkilöstä tehdään laaja turvallisuusselvitys ja hänen on annettava lain mukainen selvitys sidonnaisuuksistaan.

Toivomme hakemukset ensisijaisesti sähköisinä hakemuksina valtiolle.fi -sivuston kautta. Paperille laaditut hakemukset osoitetaan Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin hallitukselle ja toimitetaan 13.6.2014 klo 16.15 mennessä osoitteella: Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori, Kirjaamo, Siltasaarenkatu 18–20 A, 00530 Helsinki. Kuoreen merkintä ”Toimitusjohtaja, työavain 300-211-14”

Lisätietoja: Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin hallituksen puheenjohtaja, ylijohtaja Timo Valli, valtiovarainministeriö, p. 040 502 0393, [email protected]

>> Hae paikkaa

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun