Hyppää sisältöön

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori hakee toimitusjohtajaa

Valtori
Julkaisuajankohta 10.3.2016 9.20
Uutinen

Etsimme Valtorin uuden vaiheen vetäjäksi

TOIMITUSJOHTAJAA

Työavain 28-176-2016

ICT-palvelujen keskittäminen Valtoriin on tehty. Asiakkaittemme asettamat vaatimukset onnistumiselle ovat haastavat. Etsimme nyt vahvaa johtajaa, joka hallitsee uuden kehittämisen ja kykenee johtamaan ICT-palvelukeskusta modernilla ja innostavalla tavalla.

Valtorin ja sen toimitusjohtajan tehtävistä säädetään laissa 1226/2013 ja asetuksessa 132/2014. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on ylempi korkeakoulututkinto, tehtävän edellyttämä monipuolinen kokemus, käytännössä osoitettu johtamistaito ja johtamiskokemus. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä kommunikoida myös englannin kielellä.

Tehtävä täytetään viiden vuoden määräajaksi ja palkkauksen vahvistaa valtiovarainministeriö.  Voit esittää oman palkkatoivomuksesi. Valittavasta henkilöstä teetetään turvallisuusselvitys ja hänen on annettava virkamieslain 8a §:n mukainen sidonnaisuusilmoitus.

Lähetä hakemuksesi ensisijaisesti valtiolle.fi -sivuston kautta. Jos haluat lähettää paperihakemuksen, lähetä se osoitteella: Valtori, Kirjaamo, Lintulahdenkatu 5, 00530 Helsinki. Kuoreen merkintä ”Toimitusjohtaja,
työavain 28-176-2016.

Hakuaika päättyy 29.3.2016 kello 16:15.

>> Hae paikkaa

Lisätietoja

Valtorin hallituksen puheenjohtaja, pääjohtaja Pekka Ruuhonen, Verohallinto, p. 020 6126201, pekka.ruuhonen[at]vero.fi

hallituksen jäsen Hilkka Alatalo-Korpi, p. 040 5052359, hilkka.alatalo-korpi[at]elisanet.fi

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun