Hyppää sisältöön

Valtio Expossa tavataan!

Valtori
Julkaisuajankohta 4.5.2018 11.58
Uutinen

Valtio Expo 2018 -messuille menijät hoi! Tule tapaamaan meitä Valtion palveluntarjoajien esittelyosastolle Marina Congress Centerin 1. kerrokseen. Luvassa arkea sujuvoittavaa tietoa Valtorin palveluiden käyttäjille, tietovisailua, palkintojen arvontaa ja pientä makeaa.

Lisäksi Valtorin klinikat tarjoavat ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa digitaalisen asiakaspalvelun ratkaisuista ja kokonaisarkitehtuurin kysymyksistä. Klinikoille voi poiketa sopivassa välissä tai jäädä pidemmäksikin aikaa!

Kuinka hyödynnät valmiit IT-ratkaisut ja vältät päällekkäisyydet? Entä miten yhdistät LEAN-ajattelun ja kokonaisarkkitehtuurin?
Tule kuulemaan VRK:n ja Valtorin Parkki-projektin kokonaisarkkitehtuuriklinikalle klo 12-15 kokoushuoneeseen 3!

Miten toimii karttapohjainen palautekanava? Tai palvelunhallinnan mobiilikäyttö? Entä miten palvelumuotoilulla tehdään helppokäyttöinen portaali?
Näitä avataan Valtorin ja Sofigaten Digitaaliset asiakaspalveluratkaisut -klinikalla klo 9-12 kokoushuoneessa 2.

Digitaalisen asiakaspalvelun modernit ratkaisut valtionhallinnossa -klinikan ohjelma Valtion Expo -messuilla.
 
****
Arkkitehtuuriklinikan ohjelma Valtion Expo -messuilla.

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun