Hyppää sisältöön

Uusia nimityksiä Valtorin johtoryhmään – strategian edistäminen pääsee vauhtiin

Valtori
Julkaisuajankohta 28.4.2023 13.33
Tiedote

Valtorin johtoryhmä on täydentynyt ja saa uusia jäseniä vielä kevään aikana.

Lähes kaikki alkukeväästä avatuista johtajarekrytoinneista on saatu päätökseen. Kesken ovat vielä yhteisten palvelujen ja toimialariippumattomien Tori-palvelujen johtajarekrytoinnit, jotka on tarkoitus saada valmiiksi viimeistään alkusyksyyn mennessä.
 
Vasta nimitetyt johtajat lähtevät entistä vahvemmin ohjaamaan Valtorin toimintaa asiakas- ja henkilöstökeskeisen strategian suuntaan

  • henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin varmistamisessa,
  • asiakaskeskeisten palvelujen ja toiminnan kehittämisessä,
  • vaikuttavien strategiaprosessien rakentamisessa sekä
  • selkeässä, vaikuttavassa ja sidosryhmiä palvelevassa viestinnässä ja markkinoinnissa.

 

Valokuva Aino Heikkinen. Aino Heikkinen henkilöstökokemusjohtajaksi

Henkilöstökokemus-tulosyksikön johtajaksi on valittu FM, HTM Aino Heikkinen. Heikkinen siirtyy Valtoriin Digi- ja väestötietoviraston henkilöstöjohtajan tehtävästä, jossa hän on työskennellyt pitkään. Hänellä on kokemusta lisäksi mm. Kansallisarkistosta ja Puolustusvoimilta. Hän aloitti Valtorilla 27.2.2023.
 
”Olen aina ollut kiinnostunut Valtorista työpaikkana ja seurannut organisaatiota sen alusta asti. Olen iloinen siitä, että nyt saan vihdoin tilaisuuden työskennellä sen palveluksessa.”

(Kuva: Jussi Ratilainen)

 

Valokuva Jari Virtanen. Jari Virtanen asiakaskokemusjohtajaksi

Asiakaskokemus-tulosyksikön johtajaksi on nimitetty DI Jari Virtanen, joka on hoitanut tehtävää väliaikaisesti jo vuoden ajan. Virtanen aloitti tehtävässä 17.4.2023 Hän on toiminut aiemmin Valtorin palvelujohtajana. Virtanen on työskennellyt Valtorissa vuodesta 2015. 
 
"Olen innoissani saadessani jatkaa Asiakaskokemus-tulosyksikön johtamista. Olen jo saanut jonkin aikaa perehtyä tehtävään ja nyt voin keskittyä siihen entistä täysipainoisemmin. Koen työni todella mielenkiintoiseksi. Sekä valtorilaiset että meidän asiakkaamme ovat mahtavaa porukkaa, jonka kanssa on hienoa työskennellä”, Virtanen kertoo.

(Kuva: Valtori)

 

Valokuva Mira Holmroos-Kolari. Mira Holmroos-Kolari strategiaprosessista vastaavaksi johtajaksi 

Strategiaprosessista vastaavaksi johtajaksi on nimitetty KTM Mira Holmroos-Kolari. Hän aloittaa tehtävässä 1.5.2023. Hän on työskennellyt tehtäväkierrossa Valtorissa 1.5.2022 lähtien pilvipalvelujen strategiasta vastaavana johtajana. Tehtäväkiertoon hän tuli Digi- ja väestötietoviraston kehitys- ja tietohallintojohtajan tehtävästä. Hän on työskennellyt myös DVV:n edeltäjän, Väestörekisterikeskuksen ICT-johtajana ja Tullin tietohallintopäällikkönä.
 
”Olen todella onnellinen tästä uudesta tehtävästäni Valtorilla. On ollut upea mahdollisuus päästä työskentelemään asiakkaiden, valtorilaisten ja palvelutoimittajiemme kanssa pilvikehittämisen tehtävissä vuoden 2022 aikana ja tästä on hienoa jatkaa johtamistehtäviä myös strategiaprosessiin liittyvien aiheiden parissa.”

(Kuva: Valtori)

 

Valokuva Maija Ilvonen. Maija Ilvonen viestintä- ja markkinointijohtajaksi

Viestintä- ja markkinointijohtajaksi on nimitetty viestintäjohtamisen MBA (YAMK) Maija Ilvonen. Ilvonen aloittaa tehtävässä 1.6.2023. Ilvonen siirtyy Valtorille Maanmittauslaitoksen viestintä- ja vastuullisuusjohtajan tehtävästä. Hän on työskennellyt myös Finavialla, Suomen Poliisilla ja Nokialla.
 
”Olen hyvin otettu uudesta työstäni Valtorilla, jolla on merkittävä rooli Suomen digikirittäjänä ja valtionhallinnon sujuvan ja tietoturvallisessa arjen tuottajana. Asiakas on Valtorin strategian keskiössä, ja onnistuneen asiakaskokemuksen mahdollistaa motivoitunut ja hyvinvoiva työyhteisö, johon pian kuulun ja jota voin työlläni tukea. Viestintä sisäisesti ja ulkoisesti, hyvä johtaminen, vastuullisuus ja työantajakuva ovat ammatillisia kiinnostuksenkohteitani. Odotan innolla yhteistyötä valtorilaisten ja Valtorin sidosryhmien kanssa”, Maija Ilvonen sanoo.

(Kuva: Jussi Ratilainen)

 

”Uudella johtoryhmäkokoonpanollamme lähdemme toteuttamaan Valtorin visiota toimia asiakkaan onnistumisen mahdollistavana ICT-kumppanina. Toivotamme uudet ja vanhat tulijat lämpimästi tervetulleeksi Valtorille ja johtoryhmämme jäseniksi”, Valtorin toimitusjohtaja Marja Rantala sanoo.

Lisätietoa

Toimitusjohtaja Marja Rantala, [email protected]

Valtorin organisaatio ja ohjaus

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun