Hyppää sisältöön

Tori-palveluita johtamaan valittu Matti Nurmi

Julkaisuajankohta 5.6.2023 13.05
Tiedote
Kuva: Matti Nurmi (kuvalähde: Vakka-Suomen Puhelin Oy / Roni Lehti)

Valtorin toimialariippumattomien Tori-palvelujen tulosyksikön johtajaksi on valittu diplomi-insinööri Matti Nurmi.

Valtorin toimialariippumattomien Tori-palvelujen tulosyksikön johtajaksi on valittu diplomi-insinööri Matti Nurmi. Nurmi aloittaa tehtävässä 1.9.2023. Hän siirtyy Valtorille Vakka-Suomen Puhelin Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Sitä ennen hän on työskennellyt mm. johtajana teknologiakonserni Telestellä vuosina 2006–2017.

”Odotan uutta tehtävääni innolla ja uteliaisuudella. Hienoa päästä osaksi Valtorin motivoitunutta ja asiantuntevaa joukkuetta tuottamaan palveluja valtionhallinnon laajalle asiakaskunnalle Suomen laajimpaan ICT-ympäristöön. Tuon mukanani monipuolista kokemusta mm. korkean vaatimustason asiakasympäristöistä, ICT-palvelutuotannosta ja operaattoripalveluista”, Nurmi sanoo.

Tori-palvelut-tulosyksikössä työskentelee n. 530 henkilöä. Tulosyksikkö vastaa toimialariippumattomien ICT-palvelujen tuottamisesta, projektitoiminnasta ja kehittämisestä sekä kumppanitoiminnasta ja kilpailutuksista.

”Olemme iloisia saadessamme Matin johtamaan Tori-palveluita ja toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi osaksi johtoryhmäämme ja työyhteisöämme. Hän tuo Valtoriin mukanaan strategista johtamisosaamista ja kokemusta transformaatioiden onnistuneesta läpiviennistä”, toimitusjohtaja Marja Rantala sanoo.

Lisätietoa: Marja Rantala
 

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun