Hyppää sisältöön

Tietoliikenneverkon häiriö haittaa valtion talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmien käyttöä

Valtori
Julkaisuajankohta 10.9.2014 17.30
Uutinen

 Tieto Oyj:n tietoliikenneverkon häiriö vaikuttaa laajasti ainakin valtion talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmien käyttöön. Ongelmat alkoivat viikonloppuna ja häiriöt valtion järjestelmissä ovat pahentuneet tiistain ja keskiviikon aikana. Tieto Oyj korjaa tilannetta parhaillaan.

Tietoliikenneverkon vika hidastaa tällä hetkellä esimerkiksi laskujen ja asiakirjojen kierrätys- ja arkistointijärjestelmä Rondon toimintaa. Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Palkeet ei tästä johtuen ole pystynyt käsittelemään kaikkia ostolaskuja, joten valtion laskunmaksussa saattaa olla viiveitä. Häiriö on keskiviikkona estänyt myös valtion talous- ja henkilöstöhallinnon Kieku-järjestelmän käytön lähes kokonaan.

Häiriöllä ei ole vaikutusta valtion syyskuun palkkojen maksuun.

Lisätietoja antavat:

  • valtion tietoliikenteeseen liittyen tuotantojohtaja Jukka Yli-Koivisto, p. 040 561 7611, Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
  • Kieku- ja Rondo-tietojärjestelmiin liittyen toimialajohtaja Lasse Skog, p. 0295 50 2444, Valtiokonttori
  • valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palveluihin liittyen johtaja Helena Lappalainen, p. 02955 62015, Palkeet

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa Digiarjessa valtiolla -uutiskirje

Saat IT-vinkkejä ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu aiempiin uutiskirjeisiin ja tilaa omaan sähköpostiisi!

Sivun alkuun