Hyppää sisältöön

Sähköpostien välityksessä 7.2.2017 olleen häiriön vuoksi osa sähköposteista ei mennyt perille - sähköpostien lähettäjiä ja vastaanottajia tiedotetaan

Valtori
Julkaisuajankohta 10.2.2017 10.06
Uutinen

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin tuottamassa Valtion yhteisessä tietoliikenneverkossa (VY-verkko) oli häiriö 7.2.2017 klo 10:05 – 13:17, joka vaikutti sähköpostiviestien perille menoon. Häiriö koski sekä lähteviä että saapuvia sähköpostiviestejä, jotka oli lähetetty .fi-loppuisista osoitteista (esim. x.x[at]valtori.fi).

Häiriö on korjattu, mutta häiriön vuoksi osa sähköpostiviesteistä ei koskaan saapunut vastaanottajille.

Valtori on lähettänyt tiedon niille sähköpostiviestien lähettäjille, joiden viestit eivät menneet perille, ja ohjeistanut käyttäjiä lähettämään viestinsä uudelleen. Myös sähköpostiviestien vastaanottajia tiedotetaan, että osa heille lähetetyistä sähköpostiviesteistä ei ole tullut perille.

Valtori pahoittelee aiheutunutta haittaa.

Lisätietoja

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
toimitusjohtaja Pasi Lehmus
p. 050 5500 022, etunimi.sukunimi[at]valtori.fi

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun