Hyppää sisältöön

Ryhmittymä Kupari Data Oy ja F-Secure Oyj valtionhallinnon tietoturvaohjelmistojen toimittajaksi

Valtori
Julkaisuajankohta 30.6.2016 10.00
Uutinen

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on valinnut valtionhallinnon organisaatioiden tietoturvaohjelmistojen toimittajaksi Ryhmittymän Kupari Data Oy ja F-Secure Oyj. Sopimus on kolmivuotinen ja se sisältää mahdollisuuden kahden vuoden lisäoptioon.

Sopimuksen myötä valtionhallinnon organisaatioiden käyttöön tulee F-Securen tietoturvatuotteet työasemille, palvelimille sekä mobiililaitteille.

”Nyt tehty sopimus tuo kustannussäästöjä valtionhallinnon ICT-kustannuksiin. Sopimuksen mukaiset tietoturvaohjelmistot otetaan käyttöön Valtorin tuottamassa Päätelaitepalvelu Valtissa. Lisäksi uuden sopimuksen mukaiset hinnat tulevat voimaan niillä virastoilla, jotka käyttävät jo nyt F-Securen tietoturvatuotteita. Palvelu sisältää myös mobiililaitteiden virustorjunnan”, kertoo tuotantojohtaja Seppo Mellas Valtorista

”Sopimus on luonnollinen jatke pitkään jatkuneelle valtionhallinnon ja F-Securen väliselle yhteistyölle kyberturvallisuuden kehittämisessä. Suomalaisina toimijoina voimme yhdessä varmistaa kyberuhkien torjuntaan liittyvän teknologian ja palveluiden, kuten haittaohjelma-analyysin ja asiantuntijatuen laadun kaikissa olosuhteissa”, toteavat vanhempi tietoturvakonsultti Erkki Mustonen F-Securesta ja myyntijohtaja Lasse Katajamäki Kupari Datasta.

Lisätietoja

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
Tuotantojohtaja Seppo Mellas
p. 0400 504205, etunimi.sukunimi[at]valtori.fi

Ryhmittymä Kupari Data Oy ja F-Secure Oyj

Myyntijohtaja Lasse Katajamäki
p. 050 3725095, etunimi.sukunimi[at]kuparidata.fi

Vanhempi tietoturvakonsultti Erkki Mustonen
p. 0400 602046, etunimi.sukunimi[at]f-secure.com
 

 

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun