Hyppää sisältöön

Ryhmittymä Atrain valittu Valtorin projektihallinta- ja integraattoripalveluiden toimittajaksi

Valtori
Julkaisuajankohta 15.3.2016 9.00
Uutinen

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori toteutti IT-konsultoinnin palveluita koskevan Hanselin puitejärjestelyn sisäisen kevennetyn kilpailutuksen projektihallinta- ja integraattoripalveluiden hankkimiseksi. Tarjouskilpailun voitti Ryhmittymä Atrain. Atrain-kumppanit Citrus ja Oxit tukevat Valtorin tavoitetta tehdä projektitoimituksista yhä enemmän asiakkaiden tarpeita vastaavia.

”Valtorille asiakastyytyväisyys on tärkeää. Haluamme palvella asiakkaitamme ja sidosryhmiämme parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt solmittu sopimus on voimassa kevääseen 2020 ja se täydentää Valtorin omaa projektipäällikkökapasiteettia. Tulemme hyödyntämään nyt tehtyä sopimusta Valtorin omissa projekteissa ja tarpeen mukaan myös asiakasprojekteissa”, kertoo tulosalueen päällikkö Tuomo Kouhia Valtorista.

”Ryhmittymä Atrain vastaa Valtorin ja sen asiakkaiden tarpeeseen ja hyödyt näkyvät Valtorin asiakkaille lähitulevaisuudessa. Atraimen ja Valtorin yhteinen tavoite on saada projektit hoidettua suunnitelmallisesti, laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa Valtorin projektimetodologiaa hyödyntäen. Tämän tavoitteen onnistumista mitataan toteuttavissa projekteissa. Tavoitteenamme on tehdä yhä asiakaslähtöisempiä projektitoimituksia asiakkaiden tarpeisiin”, kertoo Jaakko Viitanen Ryhmittymä Atraimesta.

Lisätietoja

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
Tuomo Kouhia
Tulosalueen päällikkö, projekti- ja asiantuntijapalvelut
p. 040 563 2871, tuomo.kouhia[at]valtori.fi

Ryhmittymä Atrain / Citrus Solutions Oy
Jaakko Viitanen
VP, julkishallinto
p. 040 565 0430, jaakko.viitanen[at]citrus.fi

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun