Hyppää sisältöön

Puheratkaisujen kilpailutuksesta hankintapäätös

Julkaisuajankohta 14.8.2018 9.00
Tiedote

Toimittajaksi valittiin Elisa Oyj. Hanselin kilpailutus tehtiin aiemman puitesopimuksen päättymisen vuoksi.

Hansel on tehnyt 13.8.2018 hankintapäätöksen Puheratkaisut 2018-2023 -kilpailutuksesta. Hankinnan kohteena on valtion yhteinen puhe- ja asiakaspalveluratkaisu. Kilpailutuksen perusteella puitesopimustoimittajaksi valittiin Elisa Oyj. Näin ollen Elisa jatkaa Valtorin tuottamien puhepalveluiden toimittajana.

Puitejärjestelyn sopimuskausi on viisi vuotta. Tavoitteena on, että sopimuskausi alkaa mahdollisimman pian hankintapäätöksen tultua lainvoimaiseksi ja valitun toimittajan toimitettua Hanselille ne viranomaisasiakirjat ja tiedot, jotka on edellytetty toimitettavan ennen kuin puitesopimuskausi voi alkaa. 

Uusi puitejärjestely ei aiheuta välittömiä toimenpiteitä palveluiden käyttäjille tai asiakasorganisaatioille. Uuden sopimuksen piiriin siirrytään seuraavan kahden vuoden siirtymäajan kuluessa.

Lisätietoa Valtorin asiakaspalvelupäälliköiltä.

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun