Hyppää sisältöön

Pilvikapasiteettipalveluiden tuotteistaminen alkaa Valtorissa

Valtori
Julkaisuajankohta 19.5.2016 14.57
Uutinen

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuotteistaa asiakkaittensa käyttöön pilvikapasiteettipalveluja.

Tuotekehitysprojektin tavoitteena on vastata usean asiakkaan jo olemassa olevaan pilvikapasiteettitarpeeseen hankkimalla kahden tai useamman teknologiatoimittajan pilvipalveluita ja ja tuotteistamalla kokonaisuus yhdenmukaiseksi palveluksi kaikille Valtorin asiakkaille.

Pilvipalvelut tarjoavat kustannustehokkaan alustan erilaisiin julkisen tiedon käyttötarpeisiin. Pilvipalveluiden etuna on kapasiteetin skaalattavuus tarpeen mukaan. Lisäksi valmiiksi paketoitujen ja tuotteistettujen ratkaisujen käyttöönotto on nopeaa. Pilvipalvelut saadaan myös ajettua alas edullisesti ja nopeasti ilman erillisiä alasajokustannuksia, kun tarve poistuu.

Yhdenmukaisella mallilla tuotetut pilvikapasiteettipalvelut valmistuvat Valtorin asiakkaiden käyttöönotettaviksi loppuvuodesta 2016.

Lisätietoja

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
tuotantojohtaja Seppo Mellas
tulosalueen päällikkö Tero Latvakangas
etunimi.sukunimi[at]valtori.fi

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun