Hyppää sisältöön

Panostus kyberturvallisuuteen: Valtori tarjoaa Lokienhallinta-palvelua joustavasti eri kokoisille asiakkailleen

Julkaisuajankohta 7.9.2022 16.08
Tiedote
Ihmisiä keskustelemassa pöydän ympärillä.
(Kuva: Valtori)

Valtori pystyy nyt tarjoamaan asiakkailleen kattavat ratkaisut lokienhallintaan skaalautuvalla palvelulla, joka on osa tieto- ja kyberturvallisuuden valvontaa ja vaatimuksenmukaisuutta.

”Joustavan hinnoittelun ansiosta Valtori voi tarjota palvelua eri kokoisille asiakkaille kustannustehokkaasti”, kertoo ryhmä- ja tuotepäällikkö Jani Mattila Valtorista.

”Valtorin jo omaan käyttöön ottama palvelu tukee kokonaisvaltaista kyberturvallisuuden valvontaa ja vaatimuksenmukaisuutta”, Mattila kuvailee.

Asiakkailta on tullut tyytyväistä palautetta. ”Olemme ottaneet Lokienhallinta-palvelun käyttöön keskitetyn tuotteistetun palvelun piirissä, ilman ylimääräisiä kilpailutus- tai ylläpitotarpeita. Olemme palveluun tyytyväisiä”, palvelua käyttävän viraston edustaja kertoo.

Hyvä kumppaniyhteistyö on merkityksellistä

Valtorin ja Telian turvallisuusasiantuntijat rakensivat yhteistyönä suorituskykyisen ympäristön lokienhallintaan ja tietoturvan seurantaan. Teknologiatoimittajana toimi tanskalainen ohjelmistoyritys LogPoint.

Tietoturvaratkaisut voidaan pitkälti automatisoida, jonka ansiosta vähennetään inhimillisiä virheitä ja nopeutetaan toimintaa. Lisäksi toimintatapoja mahdollisissa tietoturvapoikkeamissa automatisoidaan.

”Oikeiden kumppaneiden, toimivan teknologian ja hyvän yhteistyön merkitys korostuu valtionhallinnon ja yrityksien välisessä pitkäkestoisessa yhteistoiminnassa”, Jani Mattila sanoo.

Ulkoinen arviointilaitos on arvioinut toteutetun ratkaisun viranomaisten tietoturvallisuuden auditointityökaluksi tarkoitetun kansallisen auditointikriteeristön Katakri 2020 TL IV -kriteerien mukaiseksi.

Valtori toteuttaa uuden palvelun myötä visiotaan olla asiakkaan onnistumisen mahdollistava ICT-kumppani.

Lisätietoja:

Ryhmä- ja tuotepäällikkö Jani Mattila, Valtori
[email protected]

Asiantuntija- ja kumppanipalvelut Tekoäly Tiedote Tietoturva Tietoturvapalvelut Turvaviesti Työasemasuoja Vastuullisuus valvontapalvelu

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun