Hyppää sisältöön

Julkishallinnon digitaalisten palveluiden kokeilu- ja kehitysympäristö tuotetaan Valtorin ja CSC:n yhteistyönä

Valtori
29.4.2016 9.00
Uutinen

Julkisen hallinnon digitaalisten palveluiden kokeilu- ja kehitysympäristö JulkICTLabin palvelukonsepti muuttuu 1.7.2016 alkaen valtiovarainministeriön keskitetyn rahoituksen päättyessä. Jatkossa Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa kokeilu- ja kehityskäyttöön sopivan palvelukehitysympäristön yhteistyössä CSC:n kanssa.

JulkICTLab rakennettiin valtiovarainministeriön käynnistämänä kokeiluhankkeena 2013–2015. Vuoden 2016 alusta palvelu on tuotettu pysyvänä palveluna valtiovarainministeriön rahoituksella. Palvelun tuottamisesta on vastannut koko sen elinkaaren ajan CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy.

”Valtorin ja CSC:n välinen yhteistyö tarjoaa luontevan polun tuottaa joustava palvelukehitysympäristö kattavasti valtionhallinnolle ja antaa paremmat mahdollisuudet toteuttaa polku kokeilusta tuotantoon”, toteaa Markus Rahkola valtiovarainministeriöstä.

Kehitysympäristöä tarvitsevat asiakkaat voivat ostaa Valtorilta kapasiteettipalveluita ja CSC:ltä kehittäjien työkaluja sekä kehitysprojektien sisältöön tai kehitysympäristön käyttöön liittyvää asiantuntijakonsultaatiota.  Muutos koskee myös jo käynnissä olevia JulkICTLab-projekteja.

Palveluun liittyvät tilaukset ja tilausten muutokset tehdään Valtorin asiakasvastaavien kautta

Lisätietoja palveluista

Valtion tieto-  ja viestintätekniikkakeskus Valtori
Tuotevastaava Marko Altonen, p. 050 3314641
etunimi.sukunimi[at]valtori.fi

CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy
Asiakkuuspäällikkö Kirsi Pispa, p. 050 5378604
etunimi.sukunimi[at]csc.fi