Hyppää sisältöön

Jaana Viita työskentelee hankepäällikkönä Valtorissa

Julkaisuajankohta 4.5.2018 16.01
Tiedote

"Parasta ovat työkaverit ja näköalapaikka digitaalisen Suomen rakentamiseen."

”Työhön sisältyy monia hankkeen vetämiseen liittyviä asioita, kuten teknisen ratkaisun määritteleminen, mutta myös palvelujen inhimillinen puoli: kenelle palvelu on tulossa käyttöön ja mitä sillä halutaan saada aikaiseksi. Lisäksi hankkeessa suunnitellaan talouspuolen asiat, kuten budjetti ja muut strategiset asiat”, Jaana kertoo.

”Työkaverit ovat upeita tyyppejä, jotka suhtautuvat sopivan intohimoisesti ja ammattiylpeydellä omaan työhönsä. On ollut ilo ja kunnia tutustua sellaisiin ihmisiin, jotka ovat valmiita pistämään itsensä likoon, jotta saadaan parasta mahdollista ulos."

Viita kertoo, että hänen työnkuvansa on monipuolinen eikä kahta samanlaista päivää ole. Hän myös allekirjoittaa Valtorin työnantajalupaukset, mutta peräänkuuluttaa omaa aktiivisuutta.

”Jokainen on oman onnensa seppä. Kyllä tämä vaatii sitä, että haluaa tehdä niitä tehtäviä. Kun asenne on kohdallaan, työtehtävät saa muokattua itseään kiinnostavaksi.”

Luottamus rakennetaan yhdessä

Luottamus ja arvostus ovat Jaanalle tärkeitä ominaisuuksia työssä ja jokainen voi omalta osaltaan olla rakentamassa niitä.

”Itselleni on tärkeää, että pidän sen, mitä lupaan ja jos ei pysty, niin ilmoitan ajoissa. Luottamus tulee siitä, että tehdään asiat, kuten on sovittu. Arvostus on ennen kaikkea sitä, että annetaan tilaa ja osoitetaan kunnioitusta toisen ammattitaitoa kohtaan.”

Timantti Työntekijäkokemus

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun