Hyppää sisältöön

ICT-toimittajainfo keräsi noin sata Valtorista kiinnostunutta toimittajaa yhteen

Julkaisuajankohta 1.2.2023 11.17
Tiedote
(Kuvalähde: Valtori)

Torstaina 26.1.2023 Valtorin Hankintojen järjestämään ICT-toimittajainfoon osallistui sekä nykyisiä että uusia Valtorista kiinnostuneita ICT-toimittajia. 

Infon aiheina olivat

  • toimitusjohtaja Marja Rantalan tervehdys
  • ajankohtaiset kuulumiset Valtorista
  • ajankohtaisia asioita hankinnoista ja toimittajahallinnasta sekä
  • tulevat kilpailutukset.

Yhteistyön merkitys

Toimitusjohtaja Marja Rantala nosti tervehdyksessään esille mm. yhteistyön ja verkostoitumisen merkityksen. Palvelutuotannossamme yhdistämme sekä Valtorin omaa tuotantoa, että markkinoilta hankittuja kumppaniemme palveluja. 

”Toimittajahallinta ja toimivat yhteistyöverkostot kumppaneiden kanssa ovat meille Valtorissa olennaisia", Rantala korosti. "Olemme visiomme mukaisesti asiakkaidemme onnistumisen mahdollistava ICT-kumppani ja asiakkaiden palvelutarpeiden täyttämiseen tarvitsemme niin Valtorin omia kuin kumppaniverkoston osaajia ja ratkaisuja. Yhdessä voimme viedä digitaalista Suomea eteenpäin.”

Hankinnoissa tapahtuu

Hankintojen yksikönpäällikkö Tuomo Kouhia nosti ajankohtaisina asioina esiin mm. Hanki-tarjouspalvelun korvaantumisen Cloudia Tarjouspalvelulla, hankintojen rauhoitusaikojen käyttöönoton ja pakotteiden noudattamisen.

Lisäksi Kouhia kävi läpi olennaiset asiat Valtorin hankintojen kannalta hankintalain korjaussarja II:sta. Hankintalain voimaantulon ajankohta on vielä avoinna. Yhtenä lisäysehdotuksena lakiin on ekologisen, sosiaalisen ja kestävyyden huomioiminen hankinnoissa. 

”Hankintojen vastuullisuus sekä IT-laitteiden elinkaarenhallinta ovat mukana Valtorin vastuullisuustavoitteissa jo nyt. Raportoimme vastuullisesta toiminnastamme vuosittain valtionhallinnon yhteisen viitekehyksen mukaisesti – vuoden 2022 raportin julkaisemme kevään aikana”, nosti Rantala.

Lopuksi Kouhia esitteli aktiiviset, valmistelussa ja valmistuneet kilpailutukset. ”Suuntaa-antavaan kilpailutuskalenteriin voi tutustua verkkosivuillamme. Kalenteria päivitetään pääsääntöisesti kerran kuukaudessa.” 

Seuraava ICT-toimittajainfo järjestetään viimeistään syksyllä 2023.

Valtorin Hankinnat

Lisätietoja: 

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun