Hyppää sisältöön

Hankintailmoitus ja osallistumispyyntö tekoälyratkaisusta ja -toteutuksista

Julkaisuajankohta 27.11.2018 10.10
Tiedote

Osallistumishakemukset pyydetään 7.1.2019 klo 10.00 mennessä.

Valtorin ja Palkeiden tekoälyhankkeen kilpailutus käynnistyy. Yhteishankkeella parannetaan asiakaspalvelua tekoälyn avulla määritellyissä käyttötapauksissa. Hanke on nyt hankintavaiheessa.

Hankinnan kohteena on tekoälyratkaisu, sillä tehtävien käyttötapausten toteuttaminen, tuki- ja ylläpitopalvelut sekä asiantuntijatyö lopullisessa tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritellyillä ehdoilla.  Hankinnan kohde on kuvattu tarkemmin osallistumispyynnössä ja sen liitteissä. Tekoälyratkaisu on tarkoitettu Valtorin, Palkeiden sekä niiden asiakkaiden käyttöön.

Tutustu hankintailmoitukseen tästä.

Osallistumishakemukset jätetään 07.01.2019 klo 10.00 mennessä Hankin tarjouspalveluun.

Hankintamenetelmäksi valittiin kilpailullinen neuvottelumenettely, joka mahdollistaa tarpeiden mukaisen tekoälyratkaisun ja asiantuntijapalvelun hankinnan. Hankintapäätös on tarkoitus tehdä keväällä 2019.

Toimitusprojektin suunnittelu käynnistetään, kun toimittaja on valittu. Toimitusprojektin aikana otetaan käyttöön tekoälyratkaisu ja rakennetaan kyvykkyyttä molempiin organisaatioihin sekä toteutetaan Palkeissa ja Valtorissa suunnitellut käyttötapaukset.

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun