Hyppää sisältöön

HALTIKin turvallisuusverkkotoiminnan tehtävät siirretään Valtoriin

Valtori
Julkaisuajankohta 13.5.2016 9.09
Uutinen

Hallinnon turvallisuusverkkotoiminnan tehtävät ja niitä tekevä henkilöstö siirretään 1.6.2016 Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtoriin. Valtioneuvosto päätti 12.5.2016 tehtävien siirrosta, joka tapahtuu 1.6.2016.
 
Toiminta organisoidaan Valtorissa suoraan toimitusjohtajan alaiseen TUVE-yksikköön. Hallinnon tietotekniikkakeskus HALTIKista siirtyy Valtoriin 334 henkilöä. Siirtyvän palvelutuotannon arvo on noin 60 miljoonaa euroa.  

TUVE-lain tarkoituksena on normaalioloissa ja niiden häiriötilanteissa sekä poikkeusoloissa varmistaa valtion ylimmän johdon ja yhteiskunnan turvallisuuden kannalta tärkeiden viranomaisten ja muiden toimijoiden yhteistoiminnan edellyttämän viestinnän häiriöttömyys ja jatkuvuus sekä turvata päätöksenteossa ja johtamisessa tarvittavan tiedon käytettävyys, eheys ja luottamuksellisuus.

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun