Hyppää sisältöön

Hallinnon tietotekniikkakeskus HALTIKin toiminta siirtyy osaksi Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtoria 1.6.2016

Valtori
Julkaisuajankohta 1.6.2016 9.00
Uutinen

Hallinnon tietotekniikkakeskus HALTIKissa tuotetut turvallisuusverkkotoiminnan (TUVE) tehtävät ja niitä tekevä henkilöstö siirtyvät 1.6.2016 osaksi Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtoria
 
Toiminta organisoidaan Valtorissa suoraan toimitusjohtajan alaiseen TUVE-yksikköön. Hallinnon tietotekniikkakeskus HALTIKista siirtyy Valtoriin 335 henkilöä. Siirtyvän palvelutuotannon arvo on noin 55 miljoonaa euroa.  

Siirto ei aiheuta muutoksia TUVE-palvelujen tuotantoon ja samat henkilöt vastaavat palvelujen tuottamisesta myös siirron jälkeen.

Hallinnon turvallisuusverkkotoiminnan tehtävistä säädetään TUVE-laissa. Lain tarkoituksena on varmistaa normaalioloissa ja niiden häiriötilanteissa sekä poikkeusoloissa valtion ylimmän johdon ja yhteiskunnan turvallisuuden kannalta tärkeiden viranomaisten ja muiden toimijoiden yhteistoiminnan edellyttämän viestinnän häiriöttömyys ja jatkuvuus sekä turvata päätöksenteossa ja johtamisessa tarvittavan tiedon käytettävyys, eheys ja luottamuksellisuus.

Lisätietoja

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
toimitusjohtajan sijainen, kehitysjohtaja Sari-Anne Hannula
p. 040 529 7530, sari-anne.hannula[at]valtori

Johtaja, TUVE-palvelut Ilkka Haataja
p. 0400 680 232, ilkka.haataja[at]haltik.fi

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun