Hyppää sisältöön

Haku Valtori Akatemian 2022 koulutukseen alkaa 11.10.

Julkaisuajankohta 5.10.2021 12.36
Tiedote
Hakuilmoitus Valtori Akatemiaan.

Kiinnostaisiko työmahdollisuudet tietoturvan ja kyberturvallisuuden tai pilviteknologioiden parissa? Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin trainee-ohjelma Valtori Akatemia käynnistyy tänä vuonna jo neljännen kerran!

Ohjelma tarjoaa erinomaiset edellytykset kasvaa erilaisiin asiantuntijarooleihin. Ohjelma kestää puoli vuotta ja se on palkallinen. Akatemian päätyttyä harjoittelijalla on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen Valtoriin.

Hakuaika seuraavaan Akatemiaan on 11.10.–8.11.2021. Kahdelle osaamisalueelle haetaan yhteensä 12 harjoittelijaa, jotka tulevat sijoittumaan pääkaupunkiseudulle – myös muu sijoittuminen on mahdollista! Valtori Akatemia koostuu koulutuksista ja työssä oppimisesta puoli vuotta kestävässä koulutusohjelmassa 1.1.2022–30.6.2022. 
 
Tämän vuoden koulutusohjelmat ovat:

•    Tietoturva ja kyberturvallisuus (SOC) 
•    Pilviteknologiat

Valtori tarjoaa loistavat mahdollisuudet kehittyä työssä Akatemian jälkeenkin. Kolmen edellisvuoden koulutusohjelmaan osallistuneista lähes kaikki työllistyivät Valtoriin ohjelman päätyttyä. 

Kiinnostuitko? Laita hakemus tulemaan Valtiolle.fi-portaalin kautta 11.10. alkaen.

Lisätietoa: 


Olisiko sinusta tähän mystiseen rooliin?

Lue lisää Valtori Akatemia -ohjelmasta.

Kehittäminen Pilvi Tiedote Tietoturva

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa Digiarjessa valtiolla -uutiskirje

Saat IT-vinkkejä ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu aiempiin uutiskirjeisiin ja tilaa omaan sähköpostiisi!

Sivun alkuun