Hyppää sisältöön

Haku Valtori Akatemiaan on alkanut: Harjoitteluohjelman avulla koulutetaan Valtorille IT-asiantuntijoita 

Julkaisuajankohta 19.9.2022 10.45
Tiedote
Valtori Akatemia: Hakuaika on 19.9.–17.10.2022.

Vuoden 2023 tammikuussa alkavan Valtori Akatemian haku käynnistyi. Kuusi kuukautta kestävään ohjelmaan valitaan noin 30 akatemialaista. 

Suosittuun Valtori Akatemia -harjoitteluohjelmaan haetaan mukaan opintojensa loppupuolella olevia ICT-alan opiskelijoita tai vastavalmistuneita työuransa alkuvaiheessa olevia harjoittelijoita. Puolen vuoden akatemiajakso sisältää mm. koulutuksia, mentorointia sekä työssäoppimista.

Painopisteenä seuraavassa ohjelmassa on turvallisuus ja turvallisuusverkko. ”Kansainvälisen tilanteen takia Valtorissa on ollut tänä vuonna tarve panostaa turvallisuuteen yhä voimakkaammin. Työmme merkityksellisyys on noussut ihan uudelle tasolle, ja toivomme tämän innostavan hakijoita mukaan”, Valtorin turvallisuusjohtaja Hannu Naumanen toteaa.

>> Tutustu vuoden 2023 Valtori Akatemian osaamisalueisiin ja hae koulutukseen

IT-alalla on kova kilpailu hyvistä osaajista, ja Valtorissakin tarvitaan lisää alan erityisosaajia. ”Oikean kohdennuksen avulla edellisvuoden rekrytointikampanjat ovat ylittäneet kaikki odotukset. Toivomme, että näin on tänäkin vuonna”, toteaa Valtori Akatemian projektipäällikkö Katja Haataja Valtorista. 

Harjoitteluohjelma tuottaa konkreettisia tuloksia, sillä akatemialaisista kasvaa ohjelman aikana sitoutuneita ja motivoituneita IT-alan asiantuntijoita. Suurin osa heistä on palkattu Valtoriin vakituiseen työsuhteeseen asiantuntijatehtäviin. Kehittyminen ja työssä oppiminen jatkuu vielä Akatemian jälkeen.

Valtori Akatemia -harjoitteluohjelmia on järjestetty vuodesta 2018 alkaen ja nyt alkava Akatemia on järjestyksessään viides. Hakuaika on 19.9.–17.10.2022.

Lisätietoa:

Valtori Akatemia -ohjelman esittely
 

Asiantuntija- ja kumppanipalvelut Kehittäminen Tiedote Tietoturva Tietoturvapalvelut Turvaviesti Vastuullisuus Verkkosuoja haavoittuvuudenhallinta työasemat

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun