Hyppää sisältöön

Haku suosittuun Valtori Akatemiaan on käynnistynyt

9.1.2019 11.44
Tiedote

Valtori Akatemia käynnistyy toukokuussa ja päättyy joulukuussa. Hakuaika on käynnissä nyt ja jatkuu aina 25.2.2019 asti.

Valtori palkkaa 20–25 tekniikan ja kaupallisen alan tulevaisuuden ammattilaista kasvamaan erilaisiin asiantuntijarooleihin trainee-ohjelmassaan.

Valtori Akatemian ideana on, että nuoret ammattilaiset pääsisivät mahdollisimman nopeasti oikeisiin työtehtäviin eri tiimien jäseninä. Akatemialaiset saavat myös omat mentorit ja mahdollisuuden suorittaa erilaisia sertifikaatteja työnantajan kustantamana.

Akatemiaan etsitään osaajia eri aloilta. Hakija voi olla taustaltaan esimerkiksi liiketalouden tai tekniikan alan opiskelija.

Akatemia on palkallinen ja kestää kahdeksan kuukautta, jonka jälkeen tavoitteemme on vakinaistaa akatemialaiset erilaisiin asiantuntijatehtäviin. Töitä on tarjolla niin palvelutuotannon kuin palvelut-yksikön puolella.

Lisätietoa

Duunitori

Projektipäällikkö Pia Petrell, Valtori

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa Digiarjessa valtiolla -uutiskirje

Saat IT-vinkkejä ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu aiempiin uutiskirjeisiin ja tilaa omaan sähköpostiisi!