Hyppää sisältöön

Gartnerin ICT-analyytikko- ja tutkimuspalvelun palvelun sopimus siirtyy Valtorilta Hanselille – palvelun käyttö jatkuu normaalisti

Valtori
Julkaisuajankohta 7.3.2016 9.00
Uutinen

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin hallinnoima Gartnerin ICT-analyytikko- ja tutkimuspalvelun sopimus siirtyi 1.3.2016 alkaen Hanselin vastuulle.  Sopimuksen siirto on osa Hanselin ja Valtorin yhteistyötä.

Muutos ei vaikuta Gartner-palvelun käyttöön eikä edellytä palvelua käyttäviltä valtionhallinnon organisaatioilta toimenpiteitä. Myös käyttäjätunnukset palveluun säilyvät ennallaan. Palvelun käyttöä voi siis jatkaa normaaliin tapaan.

Maaliskuusta 2016 alkaen palvelun lasku tulee asiakkaille Valtorin sijaan Gartnerilta. Samalla palvelun hinnoissa tapahtuu toimintamallin muuttuessa pieniä muutoksia. Voit tarkistaa uudet hinnat Hanselin verkkopalvelusta.

Hansel suosittelee, että palvelua käyttävät organisaatiot tekevät Hanselille liittymisilmoituksen.

Hanselin vastuulle siirtynyt sopimus on voimassa 5.5.2017 asti.

Lisätietoja

  • Hanselin verkkopalvelusta Johdon konsultointipalveluiden puitejärjestelyn alta https://www.hansel.fi/puitejarjestelyt/ict-alan-analyytikko-tutkimus-ja-asiantuntijapalve/
  • Hansel, kategoriapäällikkö Jani Mäkinen, p. 0294 444 238, etunimi.sukunimi[at]hansel.fi
  • Gartner, Area Manager Petri Tuominen, p. 040 528 8055, etunimi.sukunimi[at]gartner.com
  • Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori, Hankintajohtaja Mikko Vuorikoski, p. 0295 50 5070, etunimi.sukunimi[valtori.fi]

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun