Hyppää sisältöön

Valtorin TORI-palveluiden asiakashintoihin alennuksia

Julkaisuajankohta 30.9.2020 16.58
Tiedote
Päätelaitepalvelu Valtin asiakashinta laskee 5 %
Päätelaitepalvelu Valtin asiakashinta laskee 5% vuoden 2021 alusta alkaen

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori vahvisti asiakkailleen vuoden 2021 TORI-palveluiden asiakashinnat. Toiminnan tehostamisen myötä useiden palveluiden hinnat laskevat, ja tämä on odotettu uutinen asiakkaillemme. 

Edullisemmista hinnoista pääsevät nauttimaan erityisesti Päätelaitepalvelu Valtin asiakkaat, jotka saavat 5 % alennuksen asiakashintaan (koskee palvelun hintaa ilman laitteita). Hintojen alennuksia on luvassa myös Kertakirjautumisratkaisu Virtun ja Yhteisen integraatioalusta VIAn asiakkaille. 

Tämän vuoden syyskuussa myös lähi- ja liityntäverkkopalvelu Reitin yksikköhintoja alennettiin 10 %:lla.

Valtorin palvelujohtaja Jari Virtanen kertoo hintojen alentamisen taustoista:

”Kustannussäästöjä haetaan aktiivisesti osana Valtorin muutosohjelmaa. Hinnanalennuksia tavoitellaan kilpailutuksilla, pilvi-ratkaisuilla, tuotteistusasteen kasvattamisella sekä prosessien automatisoinnilla.”

Viestintäteknisten palvelujen kohdalla asiakkaan valinta joko on-premises- tai pilvipalvelun välillä tulee vaikuttamaan palvelun hintaan jatkossa. Kapasiteettipalvelu Vaka-Valtorin yksikköhinta puolestaan nousee, mutta kokonaislaskutus pienenee.

TUVE-palveluiden hinnoittelusta tiedotetaan palveluita käyttäville asiakkaille erikseen.

Lisätietoja:

Palvelujohtaja Jari Virtanen, jari.virtanen(at)valtori.fi  

Kehittäminen Pilvi Reitti Tekoäly Tiedote VIA Vaka Valtti

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa Digiarjessa valtiolla -uutiskirje

Saat IT-vinkkejä ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu aiempiin uutiskirjeisiin ja tilaa omaan sähköpostiisi!

Sivun alkuun