Hyppää sisältöön

Dell valtionhallinnon lähiverkon laitteiden ja valvonta- ja hallintavälineistön toimittajaksi

Valtori
Julkaisuajankohta 24.5.2016 9.00
Uutinen

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on valinnut valtionhallinnon lähiverkon laitteiden ja valvonta- ja hallintavälineistön toimittajaksi Oy Dell Ab:n.  Valtori kilpailutti palvelut Hanselin ”Tietoliikenneverkon laitteet ja palvelut 2015 – 2017 – Lähiverkon laitteet (LAN & WLAN)” -puitejärjestelyn toimittajien kesken.

Sopimuksen myötä valtionhallinnon organisaatiot saavat keskitetysti hallitun ja valvotun toimipisteen lähiverkkopalvelun, jossa kaikki palveluun tarvittavat laitteet ja komponentit sisältyvät hintaan. Palveluun sisältyy kiinteä ja langaton lähiverkko sekä vierailijaverkko.

”Palvelu on osa Valtorin tuottamaa Toimipisteen tietoliikennepalvelua. Nyt tehty sopimus mahdollistaa valtion lähiverkkojen laitekannan ja arkkitehtuurin yhdenmukaistamisen ja niiden keskitetyn valvonnan ja hallinnan. Valvonta- ja hallintajärjestelmän myötä Valtorilla on aikaisempaa kattavampi tilannekuva verkon tilasta, minkä ansiosta mahdollisiin vikatilanteisiin pystytään reagoimaan aikaisempaa nopeammin.”, kertoo tuotantojohtaja Seppo Mellas Valtorista.

”Sopimus on meille erittäin merkittävä kasvun paikka verkkoliiketoiminnassamme Suomessa. Tällä vahvistamme positiotamme verkkoratkaisujen tarjoajana erityisesti julkishallinnon osalta, ja se on tärkeä askel meidän kokonaistoimittajastrategiassamme”, sanoo Dell Suomen toimitusjohtaja Mika Enberg.

Lisätietoja

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
Tuotantojohtaja Seppo Mellas
p. 0295 50 5010, gsm 0400 504205
etunimi.sukunimi[at]valtori.fi

Oy Dell Ab
Toimitusjohtaja Mika Enberg
p. 050 542 3730
mika_enberg[at]dell.com

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun