Hyppää sisältöön

Asiakasneuvottelukunnan toimintaa kehitetään - Asiakkaat aidosti mukaan vaikuttamaan

Julkaisuajankohta 1.10.2020 10.06
Tiedote
Asiakasneuvottelukunta.

Valtorin asiakkaiden roolia Valtorin ohjauksessa halutaan vahvistaa. Asiakkaiden vaikutusmahdollisuuksia on tarkoitus lisätä kehittämällä Asiakasneuvottelukunnan toimintaa.

Asiakkailta saadut konkreettiset ja kollektiiviset näkemykset ovat tärkeitä sekä Valtorille että valtiovarainministeriölle, joka ohjaa Valtorin toimintaa. Asiakkaiden vaikutusmahdollisuuksia on tarkoitus lisätä Valtorin asiakasneuvottelukunnan uudistamisen, sihteeristön perustamisen sekä pääsihteerin asettamisen avulla. 

Valtiovarainministeriön tiedotteen ”Valtion ICT-palvelutuottajan Valtorin asiakkaiden roolia ohjauksessa kehitetään” mukaan uudistukset on tavoitteena toteuttaa vuoden 2021 alusta lähtien.

Valtorin asiakasneuvottelukunta on valtiovarainministeriön asettama, ja sen tehtävänä on käsitellä ja seurata Valtorin toiminnan ja palvelujen kehittämistä sekä palvelujen laatua ja asiakastyytyväisyyttä. 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Pasi Lehmus, pasi.lehmus(at)valtori.fi

Kehittäminen Tiedote Valtorin asiakasneuvottelukunta

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun