Hyppää sisältöön

Antti Uusitalo on valittu uuden Talous ja tehokkuus -tulosyksikön johtajaksi

Julkaisuajankohta 17.11.2021 11.19
Tiedote
Kuva: Antti Uusitalo aloittaa Valtorissa 22. marraskuuta. Kuvalähde: Valtori

Valtorin uuden Talous ja tehokkuus -tulosyksikön johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on valittu KTM Antti Uusitalo. Hän aloittaa tehtävässä maanantaina 22. marraskuuta. Uusitalon vastuulle tulee talouden toimintojen lisäksi hankinnat, lakiasiat, suorituskyky ja toiminnan laatu.

Antti Uusitalo on toiminut viimeiset 10 vuotta talousjohtajan tehtävissä Grano konsernissa ja Oral Hammaslääkärit Oyj:ssä.

”Olen kuullut paljon hyvää Valtorista, ja on kiinnostavaa siirtyä julkiselle sektorille. Tämä on hyvä aika hypätä mukaan ja päästä rakentamaan uudenlaista Talous ja tehokkuus -tulosyksikköä, kun Valtorissa on meneillään iso organisaation ja toimintatapojen muutos. Uskon, että voimme tämän kautta vaikuttaa myös parempaan asiakaskokemukseen”, Uusitalo kertoo.

”Antti tuo Valtoriin laaja-alaista talouteen ja hankintoihin liittyvää näkemystä ja kokemusta. Olen varma, että hänen myötään saamme paitsi uusia ajatuksia toimintamme kehittämisen tueksi myös erittäin ihmislähtöisen ja mukavan kollegan”, toimitusjohtaja Tero Latvakangas toteaa.

Lisätietoa:

Tero Latvakangas, toimitusjohtaja
tero.latvakangas(@)valtori.fi
+358 295 505 423

Kehittäminen Tiedote

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun