Tietoturva- ja kyberturvallisuuspalvelut

Valtorin ICT-palveluihin liittyvät tiedon, tietosuojan ja kyberympäristön joustavat ja kokonaisvaltaiset turvaratkaisut.

Valtorin tarjoamiin ICT-palveluihin liittyvät tiedon, tietosuojan ja kyberympäristön monipuoliset, joustavat ja kokonaisvaltaiset turvaratkaisut yhden luukun periaatteella. Palveluita saa tarpeen mukaan toiminnan kehittämiseen, projekti- ja hanketarpeisiin sekä jatkuvina palveluina.

Palveluissa hyödynnetään eri organisaatioissa jo käytössä olevia ja toimiviksi todettuja ratkaisuja. Sen ansiosta palvelut ovat kustannustehokkaita ja vastaavat koko valtionhallinnon tietoturvallisuusvaatimuksiin ja tukevat tietoturvakokonaisuuden kehittämistä. Asiakkaat saavat kustannus- ja tehokkuushyötyjä, kun tietoturvaan liittyvät palvelut hankitaan, tuotetaan ja kehitetään kerralla koko valtionhallinnon käyttöön.

Käytettävissä ovat kokeneet ja turvallisuusselvitetyt tieto- ja kybertuvallisuuden ammattilaiset. He palvelevat mm. tilannekuva- ja haavoittuvuusskannaustarpeissa.

Tietoturva- ja kyberturvallisuuspalveluita tuotetaan myös turvallisuusviranomaisten käytössä olevaan palveluympäristöön.

Kehittäminen

Jatkuvalla kehittämistoiminnalla vastataan muuttuviin tarpeisiin. Lue lisää Valtorin hankkeista ja projekteista.

Teemat

Lue tärpit ajankohtaisista puheenaiheista, näkökulmista ja palveluista - tutustu vaikka kaikkiin.