Yhteinen runkoverkko, liityntäverkot ja etäyhteydet mahdollistavat sujuvat ja turvalliset liitynnät, verkkokapasiteetit ja etätyöskentelyn.

Tietoliikennepalveluita tuotetaan myös turvallisuusviranomaisten käytössä olevaan palveluympäristöön.

Runkoverkkopalvelu

Runkoverkkopalvelu on valtiohallinnon organisaatioiden yhteinen runkoverkkokerros. Sen avulla tuotetaan keskitetysti nopeat, luotettavat ja turvalliset verkkojen ja palveluiden liitynnät. Palvelu yhdistää asiakasvirastot toisiinsa, tarjoaa liitynnät valtion yhteisiin sekä kolmansien osapuolten palveluihin ja tuottaa turvallisen yhteyden internetiin. Valtionhallinnon yhteiset runkoverkkopalvelut tuotetaan VY-verkko-tuotteen avulla.

Liityntäverkkopalvelu

Liityntäverkkopalvelulla asiakkaan toimipisteet liitetään sisäisiin ja ulkoisiin verkkopalveluihin. Palvelu tarjoaa oletuksena toimipisteille muiden Valtorin palveluiden tarvitsemat verkot ja lisäksi tarvittavat asiakaskohtaisten palveluiden verkot.

Lähiverkkopalvelu

Lähiverkkopalvelulla organisaation ja vierailijoiden päätelaitteet yhdistetään langalliseen ja langattomaan lähiverkkoon.

Etäyhteyspalvelu

Etäyhteyspalvelu mahdollistaa oman sisäverkon palveluiden käytön työasemalla missä tahansa internet-yhteyden kautta. Palvelu on saumattomasti osa Päätelaitepalvelu Valttia tarjoten Valtti-työasemalle sen palvelut luotettavan ja turvallisen yhteyden läpi missä päin maailmaa hyvänsä.

Kehittäminen

Jatkuvalla kehittämistoiminnalla vastataan muuttuviin tarpeisiin. Lue lisää Valtorin hankkeista ja projekteista.

Teemat

Lue tärpit ajankohtaisista puheenaiheista, näkökulmista ja palveluista - tutustu vaikka kaikkiin.