Päätelaitepalvelut sisältävät kaiken tarvittavan työaseman ja mobiilipäätelaitteen peruskäyttöön yhdessä paketissa laitteista ja ohjelmistoista ylläpitoon.

Päätelaitepalveluita tuotetaan myös turvallisuusviranomaisten käytössä olevaan palveluympäristöön.

Työasemapalvelu

Työasemapalvelu tarjoaa kaiken työaseman peruskäytössä tarvittavan yhtenä palvelukokonaisuutena. Työasemien käyttö ja ylläpito on asiakkaalle vaivatonta.

Valtorin päätelaitepalveluvalikoimassa on nyt monia uusia variaatioita: Valtti, Valtti Moduuli ja Valtti Pilvi. Tutustu valikoimaan tarkemmin videolta! Videon kesto 01:20.

Erikoistyöasemapalvelu

Työasemapalvelun lisäksi asiakas voi ottaa käyttöönsä erikoistyöasemia. Erikoistyöasemat ovat asiakkaan tunnistettuihin erikoistarpeisiin, kuten lainakäyttöön, soveltuvia päätelaitteita. Työasemien hankinta, käyttö ja ylläpito ovat asiakkaalle vaivattomia.

Puhelin- ja mobiililaitepalvelu

Puhelin- ja mobiililaitepalvelussa käyttäjä saa mobiilipäätelaitteen, keskitetyn hallinnan kautta tarjottavat mobiilipalvelut ja tietoturvaohjelmiston. Kiinteähintainen palvelu sisältää laitteen elinkaareen liittyvät palvelut ja tuen. Mobiililaitteiden käyttö ja ylläpito on asiakkaalle vaivatonta.

Kehittäminen

Jatkuvalla kehittämistoiminnalla vastataan muuttuviin tarpeisiin. Lue lisää Valtorin hankkeista ja projekteista.

Teemat

Lue tärpit ajankohtaisista puheenaiheista, näkökulmista ja palveluista - tutustu vaikka kaikkiin.