Valikko

Päätelaitepalvelut

Kaikki tarvittava työaseman ja mobiilipäätelaitteen peruskäyttöön yhdessä paketissa.

Päätelaitepalvelut sisältävät kaiken tarvittavan työaseman ja mobiilipäätelaitteen peruskäyttöön yhdessä paketissa laitteista ja ohjelmistoista tukeen ja ylläpitoon.

Päätelaitepalveluita tuotetaan myös turvallisuusviranomaisten käytössä olevaan palveluympäristöön.

Työasemapalvelu

Työasemapalvelu tarjoaa kaiken työaseman peruskäytössä tarvittavan laitteista, ohjelmistoista ja lisensseistä tukeen ja ylläpitoon kiinteään hintaan yhtenä palvelukokonaisuutena. Työasemien käyttö ja ylläpito on asiakkaalle vaivatonta.

Valtorin päätelaitepalvelutarjoamaan on lähiaikoina tulossa uusia variaatioita (kts. video).

Puhelin- ja mobiililaitepalvelu

Puhelin- ja mobiililaitepalvelussa käyttäjä saa mobiilipäätelaitteen, keskitetyn hallinnan kautta tarjottavat mobiilipalvelut ja tietoturvaohjelmiston. Kiinteähintainen palvelu sisältää laitteen elinkaareen liittyvät palvelut ja tuen. Mobiililaitteiden käyttö ja ylläpito on asiakkaalle vaivatonta.

Toimistolaitepalvelu

Valtorin toimistolaitepalveluun kuuluu Tulostuslaitepalvelu. Se tarjoaa viraston työntekijöille turvallisen ja helppokäyttöisen tavan tulostaa, skannata ja kopioida asiakirjoja. Tulostuspalvelu mahdollistaa turvatulostuksen, älykkään verkkoskannauksen ja asiakirjojen kopioinnin. Käyttäjä voi hallita tulostustöitään miltä tahansa turvatulostusratkaisuun liitetyltä laitteelta. Tulostuslaitepalvelu on Päätelaitepalvelu Valtin lisäpalvelu. 

Kehittäminen

Jatkuvalla kehittämistoiminnalla vastataan muuttuviin tarpeisiin. Lue lisää Valtorin hankkeista ja projekteista.

Timantteja Valtorista

Lue tarinoita Valtorin timanttisista asiakkaista, osaajista ja palveluista sekä toiminnasta.