Hyppää sisältöön

Asiantuntijapalvelut

IT-arkkitehtuurin asiantuntijoidemme avulla syntyvät suunnitelmat, joilla organisaation toimintaa tuetaan yhteensopivalla teknologialla.

IT-arkkitehtuurin asiantuntijamme auttavat tuottamaan suunnitelmat, joiden mukaan organisaation toimintaa tuetaan yhteensopivalla teknologialla.

Asiantuntijapalveluita tuotetaan myös turvallisuusviranomaisten tarpeisiin.

Arkkitehtuuripalvelu

Valtorin arkkitehtuuripalvelu Varkki koostuu kehittämis- ja ratkaisusuunnitelmien tekemisestä ja ylläpidosta. Arkkitehtuurimenetelmiä käyttämällä kehittäminen on systemaattista ja dokumentoitua. Varkin tavoitteena on tukea toimintaa yhteensopivan teknologian avulla sekä huomioida asiakkaan toiminnan kokonaisarkkitehtuurin vaatimukset esim. hanke- ja projektitasolla. Palvelulla myös varmistetaan, että arkkitehtuurikuvaukset ovat julkisen hallinnon ja Valtorin kokonaisarkkitehtuurin mukaisia.

Käyttämällä arkkitehtuuripalveluja asiakas varmistaa omien järjestelmiensä pidemmän tähtäimen suunnitelmallisuuden ICT-ympäristön hallitulle kehittämiselle sekä nyky- ja tavoitetilan määrittelylle, samoin kuin kehittämisen ja tiekartan suunnittelulle ja toimeenpanolle.  

Kehittäminen

Jatkuvalla kehittämistoiminnalla vastataan muuttuviin tarpeisiin. Lue lisää Valtorin hankkeista ja projekteista.

Valikko