Valikko

Ajankohtaista

Tiedotteet, blogit, timantit, työntekijäkokemukset

Valtionhallinnon verkko-oppimisalustan toimittajaksi Mediamaisteri Oy

Valtori 17.7.2017 12.00
Uutinen

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on valinnut valtionhallinnon organisaatioiden verkko-oppimisalustan toimittajaksi Mediamaisteri Oy:n.

Valtori ja Mediamaisteri allekirjoittivat heinäkuussa 2017 sopimuksen yhteisen verkko-oppimisalustan hankinnasta Valtorin asiakkaiden käyttöön. Sopimusta edelsi Valtorin toteuttama kilpailutus, jonka tuloksena Mediamaisteri valittiin alustan toimittajaksi. Kilpailutettu verkko-oppimisalusta toteutetaan avoimen lähdekoodin Moodle-tuotteeseen perustuen.

Valtorin ylläpitämä verkko-oppimisalusta antaa Valtorin asiakkaille mahdollisuuden keskittyä verkkokoulutustensa sisältöön ja oppimisen seurantaan. Valtori vastaa yhdessä Mediamaisterin kanssa alustan toiminnasta ja elinkaaresta.

Valtionhallinnon yhteinen alusta antaa myös mahdollisuuden tarjota kaikille valtion työntekijöille yhteisiä verkkokursseja yhdestä paikasta. 

Jo vuonna 2018 valtiolla tulee olemaan yhteinen ympäristö ja toimintamalli digitaaliselle oppimiselle. Ja tietysti myös ensimmäiset laadukkaat oppimissisällöt. Tämä toteutetaan yhteistyössä virastojen kanssa, jotta yhdessä luotava kokonaisuus palvelee varmasti virastoja ja virkamieskäyttäjiä. Vastuutoimijana on HAUS, ja tiiviissä yhteistyössä mukana tulevat olemaan myös Mediamaisteri ja Valtori. Uuden palvelun myötä virastojen tarve hankkia omia verkko-oppimisjärjestelmiä vähenee, mikä on hieno asia.”, toteaa ylijohtaja Juha Sarkio valtiovarainministeriöstä. 

Lisätietoja

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
tuotepäällikkö Tiina Willman
tiina.willman(a)valtori.fi
p. +358 295 505 847

ja

kilpailutuksesta vastannut projektipäällikkö Marjut Niemi
marjut.niemi(a)valtori.fi
p. +358 295 505 631

Mediamaisteri Oy
toimitusjohtaja Mikko Toriseva
mikko.toriseva(a)mediamaisteri.com
p. +358 10 281 8010

Yhteinen e-oppiminen valtionhallinnossa -hanke
e-HAUS projektipäällikkö Petteri Kallio
petteri.kallio(a)haus.fi