Valikko

Ajankohtaista

Tiedotteet, blogit, timantit, työntekijäkokemukset

Valtionhallinnon asianhallintajärjestelmän toimittajaksi Tieto Finland Oy

Valtori 21.2.2017 9.00
Uutinen

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori ja valtioneuvosto ovat valinneet valtionhallinnon asianhallintajärjestelmän toimittajaksi Tieto Finland Oy:n.

Valtorin ja Tiedon helmikuussa 2017 allekirjoitettu sopimus mahdollistaa asianhallintajärjestelmän hankinnan Valtorille ja sen asiakkaille. Hankinta toteutettiin neuvottelumenettelynä, jossa hankintayksikköinä olivat sekä valtioneuvosto että Valtori.

  • Valtioneuvoston hankinnassa asianhallintajärjestelmän ottavat käyttöön valtioneuvosto ja sen ministeriöt sekä tasavallan presidentin kanslia ja oikeuskanslerinvirasto. Valtori on mukana tässä hankinnassa toimittamalla järjestelmän lisenssit. Valtori vastaa myös järjestelmän käyttöpalvelusta.
  • Valtorin hankinnassa asianhallintajärjestelmän käyttöönotto mahdollistuu kaikille Valtorin asiakkaille. Valtorin oman asianhallintajärjestelmän käyttöönotto ajoittunee 2017-2018 vaihteeseen.

”Nyt kilpailutettua asianhallintajärjestelmää on tarkoitus levittää valtionhallinnossa mahdollisimman laajasti. Koko hankkeen tarkoituksena on saada valtionhallinnon asianhallintaan yhtenäiset toimintatavat”, kertoo Valtorin toimitusjohtaja Pasi Lehmus.

Lisätietoja

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
toimitusjohtaja Pasi Lehmus, p. 0295 50 5522
etunimi.sukunimi[at]valtori.fi

Valtioneuvoston kanslia
toimialajohtaja Max Hamberg, p. 0295 160 889
etunimi.sukunimi[at]vnk.fi

Tieto
julkisen sektorin toimialajohtaja Leena Viljo, p. 0400 609 458
etunimi.sukunimi[at]tieto.com